Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

PROMERA SPORTS - BETA-CRÉT - MICRO-CONCENTRATED PRE-WORKOUT INTENSIFIER - 155 G - 36 ADAG (HG)

Új termék

A BETA-CRÉT egy mikro-koncentrált edzés előtti intenzifikátor, amely teljesítményfokozó hatást fejt ki a karnozinszint megemelésével, ezáltal fokozott izomtömegnövekedést idéz elő.

Bővebb leírás

9 750 Ft‎

Egyéb információ

A BETA-CRÉT előnyös hatásai közé tartozik még a megemelkedett kreatin foszfát koncentráció, hatással van a tejsavtermelődésre és a hidrogénionok kiegyenlítésére edzés során. 

Csak 125 mg koffeint tartalmaz adagonként, és DMAA-mentes.

Adagolás: egy adag 15 perccel edzés előtt

Összetétel:

Beta-Cret-supplement-facts.jpg

The benefits of BETA-CRET is increased phosphatecreatine concentrations, impact on the build-upof lactic acid and buffering hydrogen ions when training. BETA-CRET has only 125mg of caffiene and  DOES NOT CONTAINGERANIUM/DMAACombined with COP (Creatinol-O-Phosphate) you have better focus and concentration to squeeze those extra reps in a workout. One serving 15 minutes prior to your workout is all you need. 


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.