Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MHP - NO BOMB - CLINICALLY DOSED NITRIC-OXIDE FORMULA WITH GLYOCARN - 96 KAPSZULA (ND)

Új termék

Az NO-BOMB hatására létrejövő értágulat fokozza a véráramlás mértékét, a tápanyag-, oxigén-, és anabolikus hormon szállítást, csökkenti a tejsav felhalmozódást és így a fáradtságérzetet.

Bővebb leírás

15 000 Ft‎

Egyéb információ

Mindezeknek köszönhetően fokozódik az izmok állóképessége, gyorsul a sejtek regenerálódása, és fokozódik a zsírbontás és zsírégetés!

Az NO-BOMB a valaha piacra került legfejlettebb nitrogén-monoxid fokozó formula, két forradalmian új technológiával! Az MHP kutatói ismét új standardot állítottak fel az NO-BOMB kifejlesztésével, mely az első klinikailag is tesztelt GlycoCarn (GPLC) vegyületet tartalmazó nitrogén-monoxid fokozó készítmény. A kapcsolódó klinikai kutatások szerint a GlycoCarn 4,5 grammos dózisban hatékonyabban növeli a nitrogén-monoxid koncentrációját, mint az arginin vagy az AAKG! A GlycoCarn kétség kívül a nitrogén-monoxid szintézis legújabb bajnoka! Azonban az MHP kutatónak ennyi nem volt elég!

A GlycoCarn izomépítő hatásainak teljessé tétele érdekében az NO-BOMB-t olyan egyedülálló nitrogén-monoxid konzerváló ágensekkel (NOSA) erősítették meg, mint a PDE-5 gátlók, mely hatóanyagoknak köszönhetően a készítmény hatása egész napon át tart!

Az NO-BOMB azonban még itt sem áll meg, és a bőrszaggató izompumpa érdekében, egy másik forradalmi technológiát, is bevet! A KNO3-nitrit-NO olyan speciális, bioaktív nitrátokat és nitriteket szolgáltat, mely egy eddig feltáratlan nitrogén monoxid termelő útvonalon keresztül tovább fokozza a vazodilatációt és a vérbőséget! E bioaktív vegyületek óriási előnye, hogy újrahasznosulnak! Nem haszontalan melléktermékké bomlanak, hanem azokból ismét nitrogén-monoxid termelődhet, így hatásuk elnyújtott!

Az NO-BOMB a kétségtelenül a legfejlettebb és legkomplettebb nitrogén-monoxid fokozó készítmény. Szabadalommal védett összetevői egy többpontú kaszkádot indítanak, melynek eredménye sosem tapasztalt edzésintenzitás és megfékezhetetlen anabolizmus!  

Adagolás: 6 kapszula edzés előtt 30-45 perccel

Összetevők: 

Amount Per Serving% Daily Value
Folate (As NitroFolate [Folic Acid And Calcium Folinate])600mcg%
GlycoCarn(R) (Glycine Propionyl-L-Carnitine)4.5g
KNO3 Nitrite-NO Technology And NOSA (Nitric Oxide Sustaining Agents)273mg
K-NOx(TM) (Beta Vulgaris Extract (Root)), Grape Seed Extract (95% Proanthocyanidins), Pine Bark Extract (85% Proanthocyanidins, Butea Superba (Root), Glycyrrhiza Uralensis (Root), Forsythia Suspensa Extract (Fruit), AstaReal(R) (Astaxanthin) And Schizonepeta Tenuifolia Extract (Aerial Parts)
* Daily Value not established
Other Ingredients:
Gelatin, Microcrystalline Cellulose, Silica, Magnesium Stearate, Titanium Dioxide, FD&C Blue #1


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.