Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

MHP - DARK MATTER - POST WORKOUT MUSCLE GROWTH ACCELERATOR - 2,6 LBS - 1200 G

Új termék

Ne vesztegess el még egy edzést! Ha komoly eredményt szeretnél, akkor azonnal guríts le egy Dark Matter-t edzés után!

Bővebb leírás

13 300 Ft‎

Egyéb információ

Sporttáplálkozási szakértők és testépítők már rég tisztában vannak  az izomszövet növekedés  szempontjából a legkritikusabb időszak, az anabolikus ablaknak nevezett edzés utáni 1 óra jelentőségével.  Az évek során számos kiegészítőt fejlesztettek ki, amely ezt a rövidtávú  izomépítő lehetőséget próbálja optimálisan kihasználni. Történtek ugyan innovációk és fejlődések, a kutatók azonban megállapították, hogy továbbra sincs olyan termék a piacon ami ezt az anabolikus ablakben rejlő lehetőséget maximálisan kihasználná.  Ennek  magyarázata egyszerű és velős: egy termék sem dolgozik elég gyorsan, és egyik sem időzíti megfelelően a mikrotápanyagok célba jutását! Most a DARK MATTER létrejöttével testépítőink megkapják azt a lehetőséget, hogy kilószámra gyarapítsák a meglévő izomtömeget.

A DARK MATTER olyan új technológiákat és összetevőket kombinál, amelyek a lehető leggyorsabb tápanyagfelvételt biztosítják és olyan szinergikus anabolikus reakciót indítanak be, melynek során az inzulinszint egyszerre éri el csúcspontját az aminosav-, kreatin- és a glikogén transzporttal az Anabolikus Tengelyben.

  • Gyorsabban szívódik fel, mint a tejsavó izolátum
  • 600% fehérjeszintézis, amely 40 g fehérjének felel meg
  • Drámai inzulincsúcs a WaxiMax-C3G révén
  • Többfázisú HYDROSIZE kreatin transzport
  • Glikogénraktárak feltöltése és sejt térfogat növekedés

Adagolás: Két mérőkanál Dark Matter-t (60g) 300 ml vízben feloldva azonnal edzés után fogyassz el! Proteinturmix, tömegnövelő, vagy normál étkezés csak ezt követően 1 órával ajánlott!

Tápérték/Összetétel:

Amount Per Serving% Daily Value
Calories240
Calories From Fat0g
Total Fat0g0%
Saturated Fat0g0%
Trans Fat0g0%
Cholesterol0g0%
Total Carbohydrate48g16%
Sugars10g+
Dietary Fiber0g0%
Protein12g20%
Dark Matter(TM) Proprietary Blend (Patent Pending)60g+
The Ultimate Post Workout Muscle Growth Accelerator(TM):
WaxiMAX(TM)-C3G Low Viscosity High Molecular Weight Osmotic Waxy Maize Starch With Molecular Dispersion Technology
Waxy Maize, Maltoplex-18(TM) Glucose Polymer, Dextrose, C3G Anthocyanidins
HydroSIZE(TM): Multi-Phase Creatine Transport And Cell Volumizing Matrix
InstaPeak(TM) (Instant Acting Peak Plasma Concentration Creatine Pyruvate), IntraPhase(TM) (Glucose Bound Creatine Gluconate), MicroTein(TM) (Microencapsulated Sustained Release Creatine Monohydrate), Glycerol Monostearate
ProSYNTHAGEN(TM): Protein Synthesis Accelerator (Dual Portal Anabolic Amino Acid Infusion)
Free Form Infusioni (L-Leucine, L-Lysine, L-Phenylalanine, L-Threonine, L-Valine, L-Histidine, L-Isoleucine, L-Methionine), Leucrose(TM) Peptide Infusion (Leucine-Alanine Di Peptide)
* Percent Daily Values not established
Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet
Other Ingredients:
Black Rice Extract, Lecithin, Citric Acid, Malic Acid, Natural And Artificial Flavors, Silica, Blue #1, Red #40, Acesulfame Potassium, Sucralose.

Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.