Gyártók

Általános Szerződési Feltételek

Árak, termékinformációk

Webáruházunkban a termékek bruttó ára került feltüntetésre, azaz áraink tartalmazzák a törvényben előírt ÁFA-t. Áraink fix árak, abból további kedvezményt – a termék adatlapon feltüntetett akció és kuponos akciók kivételével – nem nyújtunk.

A termék adatlapon szereplő képek és leírások tájékoztató jellegűek, nem vállalunk felelősséget a csomagolás, termék összetétele, vagy a termék más paramétereinek változása miatt.

Garantáljuk, hogy a webáruházban vásárolt termékek minőségmegőrzési ideje eléri az ajánlott adagolási útmutató alapján történő elfogyasztás +10 nap időtartamot. (Pl. 240 kapszulás termék esetén, melynél napi 2 kapszula fogyasztása ajánlott, a kézbesítést követő 120+10 napnál hosszabb lejárati idejű terméket szállítunk.) Ez alól kivételt képeznek a közeli lejáratúként megjelölt termékek. Ilyen eseteben a termék nevének végén feltüntetjük a lejárati dátumot az alábbi formátumban: EXP hó/év vagy EXP nap/hó/év. 

A termék adatlapon szereplő átlagos szállítási időre vonatkozó információ tájékoztató jellegű. Az átlagos szállítási idő nem jelent garantált szállítást a megjelölt időtartamon belül, a konkrét megrendelés teljesítése a rendelkezésre álló készlet, illetve a beszállítók szállítási rendjének és raktárkészletének függvényében változhat.

Vásárlás menete

A kiválasztott termékeket a KOSÁRBA HELYEZÉS ikonra kattintva tudja összegyűjteni. A kosár tartalmát megtekintheti a jobb oldalon található KOSÁR TARTALMA feliratra kattintva.

Vásárolhat regisztrált felhasználóként, vagy gmail illetve facebook profillal. Ha már korábban regisztrált, akkor a megadott e-mail címmel és jelszóval tud belépni és leadni rendeléseket. 

A rendelés beérkezését követően a rendszer egy automatikus e-mail-t küld a megadott e-mail címre, jelezve, hogy rendelése megérkezett. Ezt követően 1 munkanapon belül megkezdődik a rendelés feldolgozása. Abban az esetben, ha a megrendelt termék/méret/íz elfogyott és az átlagos szállítási idő maximumánál előreláthatólag több a várakozási idő, a megrendelést követő 2 napon belül tájékoztatjuk ennek tényéről, valamint a várható beérkezés dátumáról. A csomag összeállítását követően a rendszer a szállítás módjától függően a "Szállítás alatt", vagy a "Személyesen átvehető" üzenetet küldi a megrendelő részére emailben. 

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben.

 Kapcsolat: info@proteinguru.hu

Üzemeltető önálló kereskedelmi ügynökként végzi a tevékenységét, az Eurobrands Online Stores Kft.

mint Forgalmazó nevében jogosult a Megrendelővel szerződést kötni.

Szállítás és Fizetés

Szállítási módok:

     Belföldi futárszolgálat

  Pick-Pack Pont-ra való kiszállítás

     Nemzetközi futárszolgálat

Fizetési módok:

  • előreutalás

  • utánvét

  • Bizonyos Pick-Pack Pontokon bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

FIGYELEM! A termékek neve mellett feltüntetett mennyiség (pl. 2270g) a töltő tömeg, mely nem egyezik meg az adott termék össztömegével! 

Szállítás nemzetközi futárszolgálattal

Kérjük megrendeléskor a Szállítási/Fizetési módot a célországnak megfelelően válassza ki! Előreutalásos fizetési módnál a megrendelés feldolgozását követően elküldjük Önnek a számlát, mely tartalmazza a fizetendő bruttó végösszeget és bankszámlaszámunkat is. Az összeg beérkezése után a megrendelt termékeket átadjuk a futárnak.

Nemzetközi futárszolgálati díjak (AUSZTRIA):

0-5 kg (alapdíj)6 990 Ft
5-10 kgALAPDÍJ + 500 Ft 
10-15 kgALAPDÍJ + 1 000 Ft 
15-20 kgALAPDÍJ + 1 500 Ft
20-25 kgALAPDÍJ + 2 000 Ft
25- 30 kgALAPDÍJ + 2 500 Ft
20-25 kgALAPDÍJ + 3 000 Ft
25-30 kgALAPDÍJ + 3 500 Ft

Nemzetközi futárszolgálati díjak (NÉMETORSZÁG):

0-5 kg (alapdíj)8 490 Ft
5-10 kgALAPDÍJ + 500 Ft 
10-15 kgALAPDÍJ + 1 000 Ft 
15-20 kgALAPDÍJ + 1 500 Ft
20-25 kgALAPDÍJ + 2 000 Ft
25- 30 kgALAPDÍJ + 2 500 Ft
20-25 kgALAPDÍJ + 3 000 Ft
25-30 kgALAPDÍJ + 3 500 Ft

Nemzetközi futárszolgálati díjak (ROMÁNIA):

0-5 kg (alapdíj)2 990 Ft
5-10 kgALAPDÍJ + 500 Ft 
10-15 kgALAPDÍJ + 1 000 Ft 
15-20 kgALAPDÍJ + 1 500 Ft
20-25 kgALAPDÍJ + 2 000 Ft
25- 30 kgALAPDÍJ + 2 500 Ft
20-25 kgALAPDÍJ + 3 000 Ft
25-30 kgALAPDÍJ + 3 500 Ft

Pick Pack Pont-on történő átvétel

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pont-ok olyan hírlapüzletek, valamint töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), azInmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor a Pick Pack Pont rendszere írásban értesíti Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat awww.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

FIGYELEM! 20 kg felett ez a szolgáltatás nem vehető igénybe!

Elállási jog

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított  8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét a rendelet 1. § (4) a) pontjára, melynek értelmében a rendelet bizonyos részeit nem kell alkalmazni az élelmiszerekre és egyéb, mindennapi fogyasztásra alkalmas termékek házhozszállítására.

Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, azonban köteles a nem rendeltetésszerű használat miatt keletkezett kár megtérítésére.

Elállási igény esetén a terméket eredeti, sértetlen csomagolásban és sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatni a számlán szereplő címre. Kizárólag hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén áll módunkban a vételárat megtéríteni, a termék visszaszolgáltatását követő 30 napon belül. Az elállási szándékot a megrendelő köteles előre írásban jelezni e-mail-ben, vagy postán küldött „Elállás” tárgyú levélben. Az áru visszajuttatása a megrendelő költsége, utánvéttel visszaküldött termékeket nem áll módunkban átvenni.

Felelősség

A webáruház használata feltételezi az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A webáruház üzemeltetője nem vállal felelősséget azért a kárért, amely a webáruházhoz való csatlakozás során, vagy amiatt következett be. Az Ön felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatokat a behatolóktól. A webáruház üzemeltetője nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

Megrendelését csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a regisztrációkor, illetve a megrendeléskor az oldalon található mezőket maradéktalanul, valós adatokkal töltötte ki. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért felelősséget nem vállalunk.

A termékekhez kapcsolódó ismertető, leírás, használati utasítás pontatlanságából, hiányából eredő károkért felelősséget nem vállalunk. Ilyen jellegű panasz esetén kérjük forduljon a termék gyártójához!

Adatvédelem

Az Ön által megadott adatokat a webáruház kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelés részleteinek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk ki, kivéve, aki a szerződés teljesítésekor alvállalkozóként/közreműködőként jár el. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően járunk el. A megadott személyes adatokat bármikor megváltoztathatja. Az adatok törlését elektronikus vagy postacímünkre írt levélben kérheti.

Egyéb tudnivalók

A webáruházban történő megrendelés elküldésével a megrendelő kijelenti, hogy elfogadja a jelen feltételeket és tisztában van a rendelés menetével, valamint tudomásul veszi, hogy a megrendelés fizetési kötelezettséget von maga után.

Tájékoztatás

Az Európai Bizottság online vitarendezési platformjának címe: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Érvényes: visszavonásig. Utolsó frissítés: 2016. 03. 21.