Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

PURITAN’S PRIDE – L-ARGININE L-ORNITHINE COMPLEX – 60 KAPSZULA

Új termék

3 000 Ft‎

Egyéb információ

Esszenciális aminosav Energiatermelésre használhatja fel a szervezet Fokozza a testmozgás és az edzés pozitív hatásait Fontos aminosav az immunrendszer rendes működéséhez Növeli az izombedurranást és az izmok vér és tápanyag ellátását Hozzáadott L-ornitin meggátolj az arginin lebontását Adagolás 2 kapszula naponta háromszor. Összetétel Amount Per Serving DailyValue Chromium 6 mcg 5 (as Chromax Chromium Picolinate) L-Arginine Free Form 1,000 mg (1 g) L-Ornithine Free Form 500 mg (as L-Ornithine HCl) Daily Value not established. Other IngredientsGelatin, Vegetable Magnesium Stearate.


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.