Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

ALLNUTRITION - BETA-ALANINE ENDUARANCE MAX - 500 G

Új termék

Az ALLNUTRITION Beta-Alanine Endurance Max béta-alanint, taurint és B6 vitamint tartalmazó termék, melyek együttes hatása hozzájárul a megfelelő anyagcsere-folyamatokhoz. 

125 ADAG

Bővebb leírás

6 400 Ft‎

Egyéb információ

A BETA-ALANINE ENDURANCE MAX fogyasztása elsősorban állóképességi és erőfejlesztő sportolóknak ajánlott: növeli az izmok karnizinszintjét, gyorsabbá teszi a regenerációt, az izmok fejlődését.

Adagolás:

1 adag (4 g) 200 ml vízben feloldva. Napi 1-2 adag fogyasztása javasolt. 1 adag ébredéskor, 1 adag pedig közvetlenül edzés előtt.

Összetétel:

Amount per servingincludes:% RDA
Beta-alanine3600 mg
Taurine499,3 mg
Vitamin B60,7 mg50%

A BETA-ALANINE ENDURANCE MAX fogyasztása elsősorban állóképességi és erőfejlesztő sportolóknak ajánlott növeli az izmok karnizinszintjét, gyorsabbá teszi a regenerációt, az izmok fejlődését. Adagolás 1 adag (4 g) 200 ml vízben feloldva. Napi 1-2 adag fogyasztása javasolt. 1 adag ébredéskor,1 adag pedig közvetlenül edzés előtt. Összetétel Amount per serving includes RDA Beta-alanine 3600 mg Taurine 499,3 mg Vitamin B6 0,7 mg 50


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.