Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

ALLNUTRITION - ANTICATABALL - AMINOACID XTREME CHARGE - 500 G

Új termék

Az Allnutrition Anticataball gátolja a katabolikus - izomlebontó - folyamatokat, növeli a teherbíró képességet és az izomerőt, csökkenti a fáradtságérzetet, véd az oxidatív stressztől.

50 ADAG

Bővebb leírás

6 400 Ft‎

Egyéb információ

Az Anticataball Aminoacid Xtreme Charge l-glutamint, elágazó láncú aminosavakat, C- és B6-vitamint tartalmazó komplex amino formula.

Adagolás:

1 adagolókanál (10 g) 300 ml vízben feloldva. Napi 1-2 adag fogyasztása javasolt. 1 adag edzés után, 1 adag lefekvés előtt. Pihenőnapon 1 adag lefekvés előtt.

Összetétel:

Amount per serving%RDA
L-glutamine5000 mg
L-leucine2000 mg
L-valine1000 mg
L-isoleucine1000 mg
Vitamin C40 mg50%
Vitamin B60,7 mg50%


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.