Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

CELLUCOR - COR-PERFORMANCE SERIES BETA-BCAA - 0,76 LBS - 345 G (HG)

Új termék

A Beta-BCAA  Beta-alanin, BCAA, citrullin és HICA kombinációja, amelyek együttesen támogatják az izomépítést, a maximális teljesítményt, a gyorsabb regenerálódást az intenzív edzést és sporttevékenységeket követően.

Bővebb leírás

8 800 Ft‎

Egyéb információ

A Cellucor egy speciális vegyületet alkalmaz - adagonként 3,2 g béta-alaninnal a nagyobb teljesítményért. A Beta Alanine olyan aminosav, amelyről kimutatták, hogy támogatja az izmok kitartását és növeli a teljesítményt. A Béta alanin hatékonyan lép fel a túledzettség ellen, korlátozza a laktát felhalmozódását vázizomban.

A Béta alanin ismert "bizsergő"érzést okoz, amelyet a legtöbb felhasználó észlel. Akkor sincs ok az aggodalomra, ha a bizsergő érzés nem jelentkezik - a Beta-BCAA így is tökéletesen működik, maximalizálja az edzés eredményeit.

Beta BCAA HICA, a leucin elágazó láncú metabolitját is tartalmazza, amely támogatja az izom és az erő növekedését, jelentősen csökkenti az edzés utáni izomfájdalmat.

1 adag tartalma11,4g
L-Leucine2.5g
Citrulline Malate2.0g
Beta Alanine1.6g
L-Isoleucine1.25g
L-Valine1.25g
A-Hydroxyisocaproic Acid (HICA)0.75g


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.