Gyártók

  • Rendelés Várható Teljesítési Ideje
  • Házhozszállítás 3-8 munkanap
  • Pick-Pack Pont 3-8 munkanap

SELFIE TAN 'N GO SUNLESS - 2 HOUR SUNLESS LOTION - 2 ÓRÁS BARNÍTÓ KRÉM - 6,78 OZ - 200 ML

Új termék

Ez az innovatív formula a nap barnító hatását utánozza, és nagyszerű színt ad már 2 óra elteltével!

Bővebb leírás

4 690 Ft‎

Egyéb információ

Hosszan tartó, maximális barnaság a Selfie Tan 'n Go 2 órás barnító krémmel! Azonnali bronzosítás és már 2 órán belül csodálatos barnaság! 

Ez a forradalmi krém a kezedbe adja az irányítást: a barnítás 2 óra elteltével sem áll meg, a felvitelt követő 8 órával később éri el a legsötétebb árnyalatot. Ha csak közepes barnaságot szeretnél, mosd le 4 vagy 6 óra elteltével!

A krém A és E vitaminban gazdag, zöld tea és kóla cserje kivonatot tartalmaz.

Hogyan használjuk?

1. Használjuk a bőrradírozó kesztyűt és az általunk ajánlott bőrradírt, a Get Buffed-ot, mely nem csak eltávolítja a bőr felső részén található elhalt hámsejteket, de a bőrünk pH-ját is optimalizálja.
2. Tegyünk némi krémet a tenyerünkre és körkörös, masszírozó mozdulatokkal vigyük fel a bőrre úgy, hogy ne hagyjunk ki egyetlen bőrterületet sem.
3. Egyszerre csak egy testrészre, kisebb mennyiséget vigyünk fel a megtisztított és száraz bőrre.
4. Hagyjunk időt a bőrünknek, hogy teljesen beszívódjon. Csak ezután öltözzünk fel.
5. Sötétebb árnyalat elérése érdekében hagyjuk 1, 3 vagy akár 5 óránál tovább is a bőrünkön, mielőtt lezuhanyoznánk, hogy a hab önbarnító tartalma ki tudja fejteni a teljes hatását.
6. A barnaságunk tónusa fokozható, folyamatos használattal.

Kizárólag külső használatra. Kerülje el, hogy közvetlenül szemébe kerüljön. Bármilyen bőrirritáció esetén azonnal hagyja abba használatát. Napfényvédőt nem tartalmazó termék, nem nyújt védelmet a napégés ellen.

Kellékek


Az étrend kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, életkornak és élettani állapotnak megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, vagy fennálló betegség, gyógyszeres kezelés alatt bármilyen étrendkiegészítő alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával! Az étrendkiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Gyermekek védelme: Gyermekektől távol tartandó!

Adagolás: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A weboldalon szereplő termékek, leírások, képek harmadik féltől származnak a termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, tartalmukért felelősséget nem vállalunk.

Webshop gondosan kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, esetleg elírás előfordulhat. A termékismertetőkben leírtak tájékoztató jellegűek, a gyártók által adott termékinformáción alapulnak. A gyártók fenntartják a termékinformációk, címkék előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.